SISTEME DE SECURITATE

Va invitam sa analizati oferta noastra de servicii. Ne puteti contacta in orice moment pentru proiectarea, instalarea sau mentenanta sistemelor de alarma antiefractie, supraveghere video, control acces, protectie perimetrala, interfon/videointerfon, automatizari.

OFERTA EVALUARE

Luati in considerare oferta noastra conform careia evaluarea obiectivului si transmiterea ofertei sunt acordate in mod gratuit .

PRETURI

Preturile practicate sunt stabilite in functie de complexitatea sistemului de securitate, de calitatea elementelor componente precum si de urgenta executarii acestuia.


Veti avea in mod sigur o oferta avantajoasa, adaptata cerintelor de securitate a obiectivului dumneavoastra !

Va multumim!

CONTACT


 • Telefon mobil: 0728 474 478
 • E-mail: office@netcomtech.ro

 • Sistemul de supraveghere video este o componenta importanta care completeaza sistemele consacrate de securitate si siguranta. Sistemul TVCI permite monitorizarea in timp real sau post eveniment, precum si inregistrarea si transmisia informatiei video catre beneficiari. Componentele sistemelor de supraveghere video instalate de specialistii nostri sunt produse de firme cu renume in domeniu: SAMSUNG, DAHUA TECHNOLOGY, NOVUS, etc.

  Un sistem de supraveghere video clasic este compus in principal din urmatoarele:

  1. Componenta de achizitie a imaginii, respectiv camera video si obiectivul (lentila).  2. Suportul de transmisie a semnalului video: cablul coaxial, cablul FTP/UTP (perechea torsadata),fibra optica, undele radio, etc.  3. Componenta de achizitie, prelucrare, afisare si retransmisie a semnalului video, in principal DVR-ul (inregistratorul video digital).  4. Componenta de afisare a semnalului video.  5. Componenta de alimentare a sistemului de supraveghere video.  In sistemele video clasice stand-alone cu camere de supraveghere video analogice, DVR-ul include si functia de conversie analog - digitala si compresie a semnalului furnizat de camera de supraveghere video. In fapt, DVR-ul este un echipament de calcul dedicat, cu un procesor de tip industrial. Acest echipament lucreaza sub Linux, avand implementate numai acele functii strict necesare functionarii.

  Inregistratorul video digital (DVR-ul) foloseste o tehnica de compresie a semnalului video conform unui standard, (MPEG, Wavelet, MPEG4, H264, etc.) dar fiecare din aceste standarde este deobicei particularizat de producatorul echipamentului. In general, informatia prelucrata de un DVR nu poate fi " citita" cu software-ul altui producator.

  Stocarea informatiei video se face pe un hard-disk in format particularizat (proprietar), putand apoi sa fie exportata sau arhivata in format proprietar sau conform unui standard, cum ar fi AVI.

  Sistemele video digitale au o flexibilitate si eficienta sporita in achizitia, prelucrarea, stocarea, monitorizarea si transferul informatiei video, comparative cu sistemele clasice, analogice.

  Spre deosebire de sistemele analogice, unde procesul de codare (digitizare si compresie) are loc la nivelul DVR-ului, intr-un sistem video IP acest proces este realizat la nivel de camera, inainte de a fi transmis sub forma de pachete de date catre echipamentul de inregistrare, in acest fel eliminandu-se si necesitatea procesarii centralizate a informatiei video.

  Pentru locuinta sau sediul firmei dumneavoastra instalam sisteme de supraveghere video atat in interior cat si in exterior precum si in zona perimetrala a proprietatii. Zonele supravegheate prin intermediul sistemului de supraveghere video pot fi monitorizate atat local cat si de la distanta prin internet, utilizand un PC, o tableta sau un telefon mobil - smartphone.