SISTEME DE SECURITATE

Va invitam sa analizati oferta noastra de servicii. Ne puteti contacta in orice moment pentru proiectarea, instalarea sau mentenanta sistemelor de alarma antiefractie, supraveghere video, control acces, protectie perimetrala, interfon/videointerfon, automatizari.

OFERTA EVALUARE

Luati in considerare oferta noastra conform careia evaluarea obiectivului si transmiterea ofertei sunt acordate in mod gratuit .

PRETURI

Preturile practicate sunt stabilite in functie de complexitatea sistemului de securitate, de calitatea elementelor componente precum si de urgenta executarii acestuia.


Veti avea in mod sigur o oferta avantajoasa, adaptata cerintelor de securitate a obiectivului dumneavoastra !

Va multumim!

CONTACT


 • Telefon mobil: 0728 474 478
 • E-mail: office@netcomtech.ro

 • Sistemul de protectie perimetrala este un sistem electronic de securitate destinat asigurarii perimetrului unui obiectiv impotriva patrunderilor sau iesirilor neautorizate.

  Spre deosebire de sistemele de securitate utilizate in interior, sistemele de protectie perimetrala trebuie sa functioneze intr-o gama extinsa de parametric de mediu: temperature, radiatii solare, umiditate, curenti de aer. Conditiile de mediu variate in care trebuie sa functioneze sistemele de protectie perimetrala impun probleme de detectie in prezenta factorilor puternic perturbatori ( factori variabili de mediu, fenomene tranzitorii, etc.) dar si probleme de functionare.

  Un sistem de protectie perimetrala complex, are in componenta urmatoarele:

  1. elemente de detectie cu tehnologii diferite: senzori amplasat pe gard, senzori ingropati, bariere.

  2. elemente de delimitare a fasiei perimetrale: doua randuri de garduri care previn intruziunile accidentale in fasia de securitate.

  3. elemente de evaluare (camere video).

  4. elemente de iluminare pe timp de noapte.

  Intr-un sistem de protectie perimetrala corect executat, trebuie sa existe toate cele patru componente. In functie de nivelul de risc stabilit, delimitatea perimetrului poate fi facuta cu un singur gard exterior sau se poate alege o singura tehnologie de detectie. Sistemul de supraveghere video si iluminarea perimetrului trebuie sa permita insa o evaluare corecta si rapida a evenimentelor.