SISTEME DE SECURITATE

Va invitam sa analizati oferta noastra de servicii. Ne puteti contacta in orice moment pentru proiectarea, instalarea sau mentenanta sistemelor de alarma antiefractie, supraveghere video, control acces , protectie perimetrala, interfon/videointerfon, automatizari.

OFERTA EVALUARE

Luati in considerare oferta noastra conform careia evaluarea obiectivului si transmiterea ofertei sunt acordate in mod gratuit .

PRETURI

Preturile practicate sunt stabilite in functie de complexitatea sistemului de securitate, de calitatea elementelor componente precum si de urgenta executarii acestuia.


Veti avea in mod sigur o oferta avantajoasa, adaptata cerintelor de securitate a obiectivului dumneavoastra !

Va multumim!

CONTACT


  • Telefon mobil: 0728 474 478
  • E-mail: office@netcomtech.ro

  • Pentru locuinta sau biroul dumneavoastra, pot fi implementate elemente de automatizari care sa va permita activarea si dezactivarea unor echipamente electrice ( porti de acces in perimetrul locuintei, usa de la garaj, iluminatul perimetral pe timpul noptii, etc.) de la distanta, prin intermediul telefonului mobil (prin SMS).

    Automatizarile prezentate, comandate de un controller cu interfata IP pot fi activate/dezactivate de la distanta si prin intermediul telefonului mobil smartphone, tableta sau PC.