SISTEME DE SECURITATE

Va invitam sa analizati oferta noastra de servicii. Ne puteti contacta in orice moment pentru proiectarea, instalarea sau mentenanta sistemelor de alarma antiefractie, supraveghere video, control acces, protectie perimetrala, interfon/videointerfon, automatizari.

OFERTA EVALUARE

Luati in considerare oferta noastra conform careia evaluarea obiectivului si transmiterea ofertei sunt acordate in mod gratuit .

PRETURI

Preturile practicate sunt stabilite in functie de complexitatea sistemului de securitate, de calitatea elementelor componente precum si de urgenta executarii acestuia.


Veti avea in mod sigur o oferta avantajoasa, adaptata cerintelor de securitate a obiectivului dumneavoastra !

Va multumim!

CONTACT


 • Telefon mobil: 0728 474 478
 • E-mail: office@netcomtech.ro

 • Sistemul de control acces este un sistem electronic complex alcatuit din componente hardware (electronice, electromecanice si mecanice) si software, care interactioneaza in vederea asigurarii functiilor de protectie si control asociate unui anumit spatiu.

  Sistemul de control acces este structurat pe trei nivele. Pe fiecare nivel sunt distribuite elemente componente cu roluri distincte in functionarea sa:

  1. nivelul echipamentelor de camp.

  2. nivelul echipamentelor hardware de achizitie si control.

  3. nivelul de programare/gestionare software.

  Principalele functii ale unui sistem de control acces, sunt:

  1. identificarea / autentificarea utilizatorilor.

  2. restrictionarea accesului in spatiul protejat.

  3. blocarea accesului in spatiul protejat, folosind: elemente electromecanice, etc.

  4. aplicarea politicilor de securitate aferente spatiului protejat.

  5. monitorizarea elementelor sistemului de control acces si a utilizatorilor acestuia.

  6. detectia si inregistrarea evenimentelor precum si luarea deciziilor asociate acestor evenimente.

  7. elaborarea de rapoarte.

  Sistemul de control acces este destinat monitorizarii cailor de intrare/iesire din spatiul securizat, bazat pe nivele de securizare fizica si logica. Proportional cu cresterea nivelului de securitate al spatiului protejat devin mai riguroase si masurile de identificare si control proprii sistemului de control acces.

  In practica, orice sistem de control acces trebuie sa confere un echilibru intre permisiune si restrictie. Astfel, cu cat un spatiu este mai putin securizat, cu atat este mai probabil sa fie accesat de persoane neautorizate si invers, cu cat un spatiu este mai bine securizat, cu atat va fi mai probabil sa restrictioneze accesul unei persoane autorizate.